Detaljer

Dato:

26. oktober 2018

Tidspunkt:

17:00 - 19:00

Slået op af:

Jebjerg Borgerforening, Sport & Event

Organizer

Leif Lundsgaard

Email: Leif@Salling-Efterskole.dk
Sted:
Sport og EventCenter Jebjerg

Søndervænget 1

Jebjerg, 7870

Husk at der er gratis entre til :

Tuesday

Tuesday er et 5 mands band fra Midtjylland med hovedsæde i Nykøbing Mors. Bandet kommer henholdsvis fra Nykøbing Mors, Silkeborg og Skive.

Bandet har spillet igennem de sidste ca 8 år , men der har været en del udskiftninger i front vokalen og bag trommerne. Men nu tror Tuesday på at de er ved at finde det rigtige.

Tuesday består af

Ida Josefsen på lead vokal

Anders Holst på klaver og vokal

Simon Krabbensmark på guitar og kor

Keld Hansen på bas og vokal

Martin Carrell på Trommer

 

Bandet spiller en masse af de store sange gennem tiden, navne som Tina Turner, Sanne Salomonsen, Dodo and the Dodos, Thomas Helmig, Elton John, Wham, Bryan Adams, Ray-Dee-Ohh osv. så masser af sange der kan synges med på.

 

Deres forholdsvise nye for sangerinde Ida er tidligere kendt for sine optrædende i bla. X factor, scenen er din og voice. Hun har udgivet et par diskotekshits.

ER man til det lidt mere hårdtslående så er guitaristen nok noget, Simon så også spiller i det hårdtslående rock band Silvera som pt. hitter på alle radiostationer med deres singleudspil.

 

Tuesday er et top professionelt band der bare elsker at spille live. De to lead vokaler harmonere hinanden godt og bliver en fornøjelse at lytte på.

 

Lyt her :