Detaljer

Dato:

2. marts 2018

Tidspunkt:

15:00 - 18:00

Slået op af:

Galleri 2132

Organizer

Henrik S. Andersen

Phone: 87553211
Sted:
Galleri 2132

Østergade 35

Jebjerg, 7870

Galleri 2132 er parat med ny udstilling ’Kontraster 1’

Du/I indbydes hermed til fernisering på ny udstillingen fredag den 2. marts kl. 15.00
i galleriets lokaler Østergade 35, Jebjerg, 7870 Roslev.

Alle er velkomne og galleriet byder på en forfriskning på åbningsdagen.
Udstillingen er herefter åben torsdage kl. 15 – 18 og lørdage 10 – 13 samt efter aftale. Udstillingen fortsætter til 7. april.

Galleri 2132 i Jebjerg næste to udstillinger bliver et indblik i værker fra nogle af galleriets kunstnere. udstillinger. Galleriet viser fem kunstnere, som præsenterer meget forskellige værker og yderst varieret materialebrug. Derfor kaldes udstillingen Kontraster 1. Udstillingen følges nemlig op af Kontraster 2, der åbner lige efter, at den kommende udstilling slutter. Kunstnerne vil senere blive vist i solo- eller gruppeudstillinger.

På den første udstilling kan der ses værker af Tine Schuman (Tyskland) med tegninger. Kunstneren har udstillet mange steder i Tyskland og bl.a. lavet store vægudsmykninger.

Mette Vangsgaard viser keramiske skulpturer og nogle unikatryk og blandformer med maleri og collage. Mette Vangsgaard har for nylig udstillet i København og Statens Kunstfond har købt  værker, der nu er sendt til den danske Ambassade i Washington.

Finn Nygaard er internationalt kendt grafiker, plakatkunstner og designer, han udstiller en række kaligrafiske tryk.

Thomas Wolsing har i en årrække udviklet kunst med udkantsmotiver. Der vises værker, hvor motiverne er collager mellem fotografiske mønstre og korsstingbroderier.

Endelig viser Helene Stigel, der har eget keramisk værksted på Christianshavn, viser en serie nye krukker og keramiske skulpturer.

 

Vi håber, at du/I vil besøge galleriet ved åbningen eller i de kommende fem uger, som udstillingen varer. Der vil kunne opleves spændende kunst med store forskelligheder og kontraster.

 

Venlig hilsen

Henrik Scheel Andersen / Niels Otto Degn

+45 8755 3211                     +45 40440244